Hoe werkt jullie recycling programma?

Gemaakt door Team Boldking, Gewijzigd op Tue, 19 Mar 2024 om 03:38 PM op Team Boldking

Met ons recycle programma zorgen we voor minder (plastic) afval.

Je kunt hieraan bijdragen door onze recycling envelope te bestellen  Deze is los in onze webshop te bestellen voor €2. In de envelope passen (3x4) 12 gebruikte mesjes in hun cartridge

Stuur de envelope kosteloos naar ons terug, zonder postzegel. Het oude materiaal wordt versnipperd zodat wij er weer nieuwe dingen van kunnen maken zoals onze gave Travelcap

Als je een recycle envelop bestelt en de BoldkingRepeat selecteert, ontvang je elke 3 maanden een nieuwe envelop. De betaling wordt automatisch verrekend bij elke derde levering.

*2 Euro
*20 Kronen
*8 Zloty
*1,75 Pounds